6 de des. 2011

La història del català que necessitava una explicació Part II: La Fellatio de Cupido




L’única cosa que em ve al cap quan tinc aquest disc a les mans és que si aquest país tingués un bon bagatge musical i un interès per potenciar allò que realment val la pena, La Fellatio de Cupido haurien d’estar, o com a mínim haurien d’haver estat, voltant per  una bona part del món i haurien d’estar reconeguts per molts més llocs que no només per la comarca d’Osona.

No he demanat permís per penjar aquest disc però considero que escoltar-lo val molt més la pena que llegir qualsevol dels elogis que jo en pugui arribar a fer. Molt recomanable pels amants de Faith No More, però si tens un interès en la música en general segur que el gaudiràs.

 Descàrrega: http://www.mediafire.com/?alqbtvc8deu4ivd


2 comentaris:

  1. Aquets nanos haurien d´haver arribat lluny, molt lluny. Es una llástima que el grup desaparegues. Tinc el Cd, de tant en tant encara l´escolto. No se pas que els va dur a la separació, tot just despres de sortir al Festival de Vic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segurament va ser conseqüència de molts factors, i potser fins i tot va ser un problema intern. Ara bé, igualment crec que ells serveixen per il·lustrar com deixem escapar bones propostes. És una llàstima veure bandes amb potencial i que aguanten el pas dels anys sense acabar d'arrancar. A vegades el context no ho permet, però als grups d'aquí també els costa saber com actuar per expandir-se. De mica en mica, però, sembla que es van trobant camins. Gràcies per comentar!

      Elimina