28 de jul. 2009

Dead Rising


Autor: Capcom

Gènere: Videojoc

Subgènere: Brutal transgènic zombie masacre

País: Worldwide

Any: 2006

Context: 1 de gener: entra en vigor la nova llei antitabac.
2 d’abril: 32 immigrants, procedents de Senegal, Malí y Gàmbia, perden la vida en les costes mauritanes al naufragar la patera amb la que pretenien arribar a Canàries.
18 de juny: a Catalunya es celebra el referèndum per aprovar l’estatut.
10 d’octubre: Google compra YouTube per 1650 milions de dòlars.

Crítica Curta: Un dels millors joc que te la Xbox 360, bàsicament és una reproducció en videojoc de “El Amanecer de los Muertos”: un centre comercial, un protagonista, 72 hores per sobreviure i tants zombies com et puguis imaginar.

A partir d’aquestes bases només et queda anar completant una historia mes o menys interessant mentres descarregues tota la teva fúria assassina sobre els pobres no morts de totes les formes que et puguis imaginar. Com que diuen que una imatge val més que 1000 paraules us deixo un tràiler del joc:




DEAD RISING ROOLZ FUCKERS!!!!!!

http://www.dead-rising.com/

Dalky

3 comentaris:

  1. A la 360 i des de fa un temps a Wii, on el control via wiimote dóna més sentit a la mateixa filosofia de joc, afegint-se al corrent (o a les quatre gotes) de jocs amb una violència deliciosament divertida en aquesta plataforma, juntament amb el Madworld de Sega (qui ha dit difunta?).

    ResponElimina
  2. Home! Ja era hora. Ha fet falta un article de videojocs perquè et passessis pel bloc eh malparit xD A veure si et deixes veure més sovint.

    Au, només volia saludar. I visca els jocs de matar zombies. A veure quan en treuen un de matar baixistes xD

    Mr.Pink

    ResponElimina
  3. El joc és de puta mare sempre i quan tu també siguis un zombi. Va home va, si aixó ho tindrien que regalar, trobo que hi han altres jocs més elaborats i amb la mateixa mecànica com per acabar jugant a aquest...
    De zombis per a zombis.

    ResponElimina