14 d’ag. 2009

The Tatterdemalion Express, de Mar de Grises



Obra The Tatterdemalion Express


Gènere Música

Subgènere Doom Metal

País Chile

Any 2004

Context My dying bride editen el "Songs of darkness, words of light" i em sembla que cap més grup doomie d'aquests típics treu cap disc (no ho se gaire segur, tampoc ho he buscat massa estona). En tot cas, es podria considerar el 2004 com a any doommetàlicament poc prolífic. Punt a favor per Mar de Grises.

Crítica Curta És tot curiós que un disc de doom (doom death potser) de la qualitat del "The Tatterdemalion Express"" l'hagi parit un grup d'un país com Chile; i al lloro, no voldria pas insinuar que els chilens no siguin capaços de fer bona música, només que la majoria de grups de metall amb una mica de renom provinents d'aquest país que han anat a parar a les meves mans són més pròxims al goregrind que no pas al doom (exceptuant els seus companys Poema Arcanus, els quals no els arriben a la sola de la sabata, per cert).

Res més. Escolteu-lo, que val la pena (sobretot els temes Storm i Recklessness, a part del tema del link de youtube).



Mr.Pink

1 comentari:

  1. Colla de cabrons, escolteu-vos el disc d'una puta vegada; o si ja ho heu fet, com a mínim deixeu-ne constància. Que si el recomano és per alguna cosa. Si és que, no cal ni que us el baixeu, només heu de fer un collons de click sobre el botó del play de l'enllaç de youtube. Que no costa tant, va xD

    ResponElimina