9 de maig 2009

Inauguració Crit' Em All!

Benvinguts a Crit’ Em All, un blog que té com a finalitat criticar tot allò que ens vingui de gust. Per què ho fem? Principalment perquè sí, però també perquè ens agrada criticar. Evidentment no tot seran crítiques destructives, que llavors la gent es queixa (encara que la culpa sigui seva per no fer les coses més bé). En fi, que tenim ganes de donar la nostra opinió i deixar-ne constància per Internet, que ara això es porta molt.
No aspirem pas a ser molt llegits, però ja avisem que serà un eina útil perquè creiem que tenim uns gustos bastant refinats i et pots estalviar haver de perdre el temps mirant una pel•lícula o llegint un llibre dolents. Imagina’t ara, amb la quantitat de sèries que estan de moda, el temps que pots arribar a perdre mirant-ne una que no valgui la pena. Són dies sencers! Mira,
Pushing Daisies, no fa falta que la miris perquè és una merda. A més a més no està ni acabada. Potser t’acabem d’estalviar quatre hores. Au, amb aquest temps que t’hem regalat com a obsequi d’inauguració ves a fer alguna cosa que valgui la pena, com per exemple començar a veure The Sopranos.

1 comentari:

  1. ...o començar a mirar Twin Peaks, que encara hi ha algun blogger pecador que no ho ha fet.

    Bona inauguració! Espero que aquest bloc no només funcioni durant molt temps, sinó que hi participin moltes persones!

    Mr. Pink

    ResponElimina